• probio
 • Főoldali első kép
 • Prémium Magnézium-malát 400 mg szerves kötésű Szelénnel

  Prémium Magnézium-malát 400 mg szerves kötésű Szelénnel

  Az egyik legjobban hasznosuló magnézium forma! A magnézium szerves kötésben, almasavhoz kapcsoltan kerül a szervezetbe, ahol az almasav további energiát szolgáltat sejtjeink a magnézium és szelén pozitív hatásai mellett!

  Érdekel a termék!
 • Napfényvitamin Sport & ArtProtect

  Napfényvitamin Sport & ArtProtect

  8 komponensű sport és ízületvédő komplex. Hatóanyagainak köszönhetően mérsékelheti az ízületi gyulladásokat, védi az ízület szerkezeti stabilitását és ellensúlyozhatja a porckopást!

  Érdekel a készítmény!
 • Napfényvitamin ResistanceStop Na-R-ALA

  Napfényvitamin ResistanceStop Na-R-ALA

  Az alfa-liponsav továbbfejlesztett formáját tartalmazó készítmény. Az alfa-liponsav képes megújítani más antioxidánsokat (E-vitamin, C-vitamin, Q10, Glutathion) fokozva ezzel a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmét!

  Érdekel
 • Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves cink-réz komplex Prebiotikummal

  Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves cink-réz komplex Prebiotikummal

  4000 NE D3-vitamint tartalmazó termék hasznosulást segítő K2-vitaminnal, fontos szerves kötésű nyomelemekkel, valamint bélflóránk egészséges működését támogató Inulinnal dúsítva!

  Érdekel a készítmény!
 • Prémium Magnézium-malát 450 mg

  Prémium Magnézium-malát 450 mg

  Az egyik legjobban hasznosuló magnézium forma! A magnézium szerves kötésben, almasavhoz kapcsoltan kerül a szervezetbe, ahol az almasav további energiát szolgáltat sejtjeink! Emelt dózisú magnézium-malát tartalommal!

  Érdekel a termék!
 • C Supplement matrix

  C Supplement matrix

  Az L-aszkorbinsav, azaz a C-vitamin felszívódását segítő, oxidációját gátló és biológiai hozzáférhetőségét növelő termonutriens hatóanyaggal kiegészített speciális C-vitamin Quercetinnel dúsítva!

  Érdekel a készítmény!
 • GoIMMUN Béta- és Alfa-glükán 290 mg

  GoIMMUN Béta- és Alfa-glükán 290 mg

  Magas béta-glükán tartalommal rendelkező komplex immunrendszert támogató készítmény alfa-glükánnal, olajfalevél kivonattal és szerves kötésű cinkkel dúsítva!

  Érdekel a készítmény!

Születésünk, jövőképünk

Művészet a mikrotápanyagok világában:
Napfényvitamin termékcsalád

 

A kezdetek

A legtöbb krónikus elváltozás megelőzhető lenne a legújabb táplálkozástudományi kutatások alapján, ha táplálkozásunk révén, illetve annak kiegészítésével biztosítanánk sejtjeink számára a legfontosabb mikrotápanyagokat. Egyes kutatók szerint akár 70%-ban is képes meghatározni a gyógyulásunk sikerességét, gyorsaságát az, hogy mivel látjuk el szervezetünket. Bizonyos hatóanyagok (kurkuminoidok, 1-3, 1-6 béta-glükán, R-alfa-liponsav, aktív D-vitamin, szerves kötésű magnézium stb.), amelyek étrend-kiegészítők formájában is elérhetőek, igen komoly eredményeket értek el az elmúlt évtized kutatásai alapján a daganatos betegségek, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a gyulladásos bélbetegségek, az autoimmun folyamatok, az ízületi bántalmak, bizonyos allergiák és a kardiovaszkuláris betegségek kiegészítő kezelése során.

Mindezeken felbuzdulva személyes indíttatásból és a táplálkozástudományban jártas kutató barátaim bíztatására úgy határoztam, hogy a sablonos tömegcikkektől eltérő, biztonságosan alkalmazható, megfelelő mennyiségű (szem előtt tartva az egyes komponensek egymáshoz viszonyított arányait a jobb felszívódás és hasznosulás érdekében) hatóanyagokat tartalmazó, a legmagasabb gyártási kritériumoknak is megfelelő (GMP), egyedi, magyar, komponenseit tekintve a legjobb biohasznosulással és hatékonysággal működő vegyület formákból egy a maga nemében kuriózumnak számító termékcsaládot hozok létre, így született meg a Napfényvitamin 2015-ben.

 

Kifogástalan minőség

A Napfényvitamin termékek  Szegeden egy GMP minősítésű üzemben készülnek, GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és dopignak minősülő szertől mentesek, mesterséges adalékanyagokat, színezéket, titán-dioxidot sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz. Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek és kifejezetten olyan hatóanyagok alapján állítom össze őket, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények is alátámasztják mendemondák helyett.

 

Jövő és perspektíva

Célom egy országos, minden nagyobb városban elérhető, Napfényvitamin pontokon keresztül működő értékesítési hálózat kiépítése olyan partnerek segítségével, akik maguk is jártasak a táplálkozástudományban, esetleg a gyógyászat valamely területén működnek. Gyümölcsöző, egymást támogató szakmai és üzleti kapcsolaton alapuló együttműködés az elsődleges szempont. Annak érdekében, hogy a Napfényvitamin termékek további fejlesztése, az új készítmények piaci integrálása és az értékesítési hálózat még intenzívebben fejlődhessen 2018 júliusában céget hoztunk létre üzlettársammal Vitamin Sunlight Kft. néven, mely cég nem csupán a belföldi értékesítést, hanem a külföldi partnerek bevonását is fontos küldetésének tekinti, végső soron egy stabil, prosperáló, saját gyártó üzemmel rendelkező nemzetközi cég alapjait hivatott megteremteni. Dr. Krajkó Zoltán értékesítési vezető kollégám meglátván az étrend-kiegészítő piacon azt a hiányzó szegmenst, mely a valódi értékeken, tisztaságon és minőségi hatóanyagokon alapuló készítményeket tesz elérhetővé a hazai és nemzetközi fogyasztóknak, elindult velem azon a közös úton, mely egy teljesen új alapokon nyugvó, probléma orientált termékcsaládot hivatott népszerűsíteni.

 

Innovatív Problémaspecifikus Probiotikumok

A mikrotápanyagok megfelelő felszívódása, a Lyukas bél szindróma kialakulásának és a bélnyálkahártya gyulladásos-, daganatos elváltozásainak gátlása egészséges és jól működő bélrendszert igényel. A belek lumenét bélelő, rendkívül sérülékeny és vékony nyálkahártya épségét nagymértékben befolyásolja bélflóránk, tudományos nevén a mikrobióta rendszerünk állapota. Harmonikusan működő mikrobiom egészséges bélműködést eredményez. Kutatások támasztják alá, hogy bélflóránk megfelelő állapotban képes támogatni immunrendszerünk hatékonyságát, ellensúlyozni az allergiás reakciók és autoimmun státusz, -betegségek létrejöttét, megalapozza idegrendszerünk kiegyensúlyozottságát, jobb kedélyállapotot, jobb stressztűrő képességet biztosít. Alig van olyan probléma szervezetünk rendkívül bonyolult biokémiai rendszerében, beleértve a hormonháztartást is, amire ne lenne hatással a mikrobiom.

A téma fontosságát látván, illetve az utóbbi években megszaporodott kutatási eredményeket tekintve elhatároztam, hogy rövid időn belül létrehozok a Napfényvitamin termékcsalád különálló szegmenseként egy probiotikus termékcsaládot. Ezen készítmények Európában is egyedülálló módon problémaspecifikus termékek lesznek, ami annyit jelent, hogy egy-egy készítmény kifejezetten olyan jótékony (az emberi bélflórát alkotó) mikroorganizmusokat fog tartalmazni, melyek egy adott problémában nyújthatnak segítséget a betegek számára. Így célirányosan tudunk kiegészítőket biztosítani a jövőben IBS-ben szenvedő személyeknek, cukorbetegeknek vagy éppen azoknak akik a depresszió árnyékában élik mindennapjaikat.
Szeretettel várjuk észrevételeit, felmerülő kérdéseit!

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is fogyasztói táborunkban köszönthetem, 
leendő partnerként pedig a mielőbbi együttműködésben bízva maradok üdvözlettel,

 

                                                                                                                                                                        Pintér Zoltán

ügyvezető igazgató,
termékfejlesztésért felelős
vezető munkatárs

                                                                        Vitamin Sunlight Kft.

 

 


"Mert megérdemled a legjobbat!"

Top termékek

Napfényvitamin D3-K2-vitamin …

Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves cink-réz komplex Prebiotikummal Nettó ár: 2 992 Ft
Bruttó ár: 3 800 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 400 mg szerves kötésű szelénnel 80 mcg Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft
Új

Újdonságok

C Supplement Matrix …

C Supplement Matrix termonutriens hatóanyaggal Nettó ár: 2 669 Ft
Bruttó ár: 3 390 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft
Új

Kapcsolat

Vitamin Sunlight Kft.

6722 Szeged, Gogol utca 3. IV. emelet 19.

Adószám: 26379010-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-024517

KSH: 26379010-4791-113-06

Budapest Bank Zrt.

10102842-11496200-01005003

Tel: +36 (70) 547 23 57

E-mail: info@vitaminsunlight.hu

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

+36 (70) 547 23 57

Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.